PVG financiele dienstverlening
Hypotheken

De hoogte van de rente bepaalt niet alles


Hypotheekadvies

Een hypotheek betekent een overeenkomst voor langere tijd met een geldverstrekker en eventueel een verzekeringsmaatschappij. Het aangaan van zo'n overeenkomst verdient aandacht omdat het belang groot is. De maandlast vormt veelal een fiks onderdeel van de totale lasten.

Aanbieders van hypotheken, spaar-, beleggings- en aanverwante producten vinden elk dat zij het beste product hebben. Ik loods u door het woud van aanbieders, voorwaarden én fiscale regels om uiteindelijk de meest optimale constructie ten uitvoer te kunnen brengen.

Mijn status als onafhankelijk adviseur stelt mij in staat om die aanbieder(s) en producten te kiezen die voor u het meest geschikt zijn. Een voorbeeld:
Beleggingsverzekeringen zijn recentelijk en nog steeds negatief in beeld door de hoge kosten die niet zijn gecommuniceerd met de klant. Voor mij is het heel eenvoudig. Toen ik in 1997 ben begonnen als adviseur heb ik mij verdiept in de beleggingsverzekeringen. De kostenstructuur en het feit dat dit product zich niet leent om na een korte looptijd op te zeggen, hebben mij doen besluiten om deze producten niet te adviseren. Het vorenstaande geldt ook voor de aandelenlease producten. Dit betekent dat geen enkele klant van mij zo'n product door mijn bemiddeling heeft aangeschaft. Mijn visie hierin is de juiste gebleken.


Nationale Hypotheek Garantie

Nieuws van NHG

XML error: Mismatched tag at line 14